Poznati srpski TV voditelj i zabavljač Goran Stojićević, koji je poznat i pod svojim umjetničkim imenom Karamela je novinarima otkrio koje su tragedije koje je doživio potpuno promijenile njegov život. Kako je priznao, imao je on mnogih tužnih momenata u životu, kao kada su mu preminuli roditelji, ali posebno kada je nastradala pjevačica Ksenija Pajčin. Kaže da su e njih dvoje non stop družili i da su bili kao jedna duša, uvijek su isto razmišljali, smijali se istim stvarima, te da nakon nje on i ema neku drugaricu sa kojom ima barem sličan odnos

Dodao je i da nikada nije mogao ni da pretpostavi da će se Kseniji desiti takva tragedija:  “U životu nisam mogao to da pretpostavim, čak oni su se jednom ili dvaput posvađali, ali ništa nije to izglealo alarmantno. Družili smo se, čak je i ćale moj glumio u njenom spotu “Brka debeli”, sve mi je drugačije u životu posle njenog gubitka” rekao je Karamela.

Podsjećanja radi, jedna od većih tragedija na srpskoj estradnoj sceni je bilo ubistvo pjevačice Ksenije Pajčin koju je ubio njen tadašnji partner Filip Kapisoda koji je nakon ubistva i sam sebi oduzeo život. Kako je istraga kasnije pokazala, Ksenijino tijelo je pronađeno u hodniku stana u kojem je živjela, dok je Filipovo tijelo bilo u sobi, a pored njega je pronađen i pištolj. Pjevačica je na glavi imala ulaznu i izlaznu rupu od metka, a Filip je imao samo izlaznu ranu na tjemenu, što je ukazalo na to da je Filip prvo pucao Kseniji u glavu, a zatim je sebi pucao u usta. Spekulisalo se o tome da su njih dvoje svađali danima pred ovu tragediju, a da je nakon kobnog sukoba Ksenija je obukla jaknu i krenula iz stana, ali ju je Filip ubio na vratima.

 

Preporučeno