Čini se da domaća javnost potajno iščekuje pomirenje između Jelene Karleuše i Duška Tošića, jer se nakon jedine objave u kojoj je rekla kako s erazvodi nakon 14 godina, Jelena više nije oglašavala, a kako mediji u Srbiji pišu, Jelena pokušava da sačuva odnos sa Duškom. Pjevačica je sve svoje pratioce na društvenim mrežama obavijestila o svome razvodu od Duška nakon 14 godina braka, ali je nedugo nakon toga napisala kako ni ona, ni Duško papire za razvod još nisu potpisali, te su u javnosti krenula nagađanja da je pomirenje između Jelene i Duška i više nego izvjesno. Izvor koji je veoma blizak ovome paru, otkrio je za medije i ove stvari:

” Jelena i Duško su godinama živjeli u skladnom braku, ne vidim zašto bi bilo čudno da još jednom pokušaju. Imaju dvije zlatne kćerke koje bi sigurno najviše na svijetu voljele da roditelje vide pod istim krovom. Sve i da ne bude tako i da se zaista razvedu, oni su civilizovani ljudi, vjerujem da će naći načina da lijepo razgovaraju i da se brinu o djevojčicama. U svakom slučaju, Jeleni je stalo do braka i porodice, ali vidjeti ćemo kako će se stvari završiti”

Njihovo pomirenje bi svakako bila najljepša vijest za njihove kćerke Atinu i Niku, a da li će da dođe do toga, zo ostaje tek da se vidi. Ono što je sigurno je to da Jelena i Duško gaje veliko poštovanje jedno prema drugome, te da će sigurno, ako ništa drugo, zadržati korektan odnos ukoliko se desi da ipak okončaju brak, a sve da bi svojim kćerkama obezbijedili normalno odrastanje

 

Preporučujemo