Mama dvoje djece Šenon Rouz postala je hit na društvenim mrežama nakon što je na svom TikToku poijelila savjete za uštedu. Ona je, kako kaže, za početak prestala koristiti sve proizvode za jednokratnu upotrebu u svome kupatilu, jer je to previše negativno uticalo na njen kućni budžet, pa je zato smislila plan kako da to izbjegne. Od stare odjeće, najviše od starog donjeg veša pravi krpe, koje koristi kod odlaska u WC, a ako to nije dovoljno tu je bide koji na kraju završi posao prenijeli su mediji:

” Mislim da je običan toaletni papir odvratan, mrvi se i lijepi. Za mene su voda i krpa puno bolji izbor. Osjećam se kao da me to bolje očisti. Neki ljudi mogu da misle da je to odvratno, ali tako mi funkcionišemo” – kaže gospođa Rouz. Mada je većina onih koji su pregledali ovaj njen snimak bio šokiran viđenim, ipak, Šenoj je otišla i korak dalje. Pa je tako izjavila da te krpe, jednom kada se zaprljalju ona stavlja u veš mašinu sa drugom odjećom. Nakon toga su krenuli komentari te mnogi smatraju da to zaista nije higijenski, i da na stranu što je ušteda novca u pitanju da se ipak ne može nešto na čemu su fekalije prati sa odjećom koju ćeš nositi na sebi

Šenoj je otkrila i kako više ne kupuje pastu za zube, a za izduvavanje nosa koristi platnene maramice. Pastu za zube pravi sama i tvrdi da je mnogo bolja od one kupovne. I mada je većina bila šokirana viđenim, bilo je i onih koji su pohvalili ovu majku:” Svi pokušavamo “spasiti” nešto novca. Samo vam je dala savjet. Niko vas ne tjera da to radite, ali na njenom kanalu ima itekako zanimljivog sadržaja” – stoji u jednom od komentara.

Preporučeno