Poznati kompozitor iz Splita, Tonči Huljić ne krije da je veoma uzbuđen zbog braka svoje kćerke Hane sa njegovim dugogodišnjim prijateljem Petrom Grašom, te i prinovi koja se očekuje polovinom jula. On je otkrio da voli svoga zeta, ali i da je veoma ljut na njega, jer baš sada, kada Hana treba svu pažnju i kada treba uskoro da se porodi, on ima koncerte i nastupe svakoga dana. Iz toga razloga je Tonči dobio inspiraciju za novu pjesmu i veoma maštoviti spot u kojemu je opisao cijelu situaciju u svojoj porodici, te je rekao kako njegovu unuku već čeka sve, stamena baka i paranoični djed:

”Lako je pričati o tome da želiš da budeš djed, ali kada dođe do toga, treba vremena da se snađeš. Uzbuđen sam i imam tremu od svega toga, sreća da imam stabilnu i stamenu suprugu koja će brinuti o tome. Sve je spremno u svim kućama, ograđuju se svi rizični prostori. Malo sam paranoičan, vjerojatno sam i dosadan po tom pitanju. Biću najveći paničar, neću biti stalno oko djeteta, ali ću stalno pitati i maltretirati sve oko sebe.” rekao je Tonči te je dodao da kada se njegova unuka rodi da će njegov zet Petar imati nastupe svaki da, te je zbog toga i ljut na njega jer smatra da nema potrebe da Petar radi toliko, pa je sve to stavio u svoju novu pjesmu i u novi spot, a pjesma se zove ”Baci oko na mene”

Dalje je Tonči otkrio i ove stvari: ” Veza koja se završila brzim brakom i djetetom, nismo previše pričali o tome za medije i ovaj spot je moj odgovor na sva pitanja. Odnos Graša i mene je počeo kada su isto vreme Rozga i on došli u Magazin, znamo se toliko dugo. Familija smo i šalimo se surovo. Spot je obradio temu i njegovo veselje i naše zezanje. Smijali su se oboje kada su vidjeli spot. Navikli su da sam najveće dijete od svih. Puno su ozbiljniji od mene. Popuju mi, pa ne volim ni da pokazujem sve. Supruga Vjekoslava mi je rekla: “Ajde dosta”.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

 

Preporučeno