Izvor ovih informacija je, uglavnom, Mirjana Antonović, ljubavnica pjevača Miroslava Ilića koja je i pokrenula cijelu priču tvrdeći da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina, što je potvrdio i sud. Ona e u svojoj knjizi ”Ovo malo istine” prisjetila  svoga prvog razgovora sa suprugom Miroslava Ilića, Gordanom: „U osmom mjesecu trudnoće zadesila sam se u Beogradu u stanu moje sestre Jelice. Provodile smo uobičajeno prijepodne uz čaj, slatke medenjake i još slađe razgovore. Pričale smo o imenu Kristijan, koje je, inače, Miroslav odabrao, i planovima za našeg sina koga smo s nestrpljenjem iščekivali. Jelica je skoknula do prodavnice kada je zazvonio telefon u hodniku.”

‘‘Ovdje Gordana Ilić, ko je to tamo, bre?!’’, upitao je hrapavi ženski glas sa one strane slušalice.

‘‘Mirjam Antonović ovdje, izvolite’’, rekla sam.

A ti si ta Amerikanka? Otimačica muževa? Nije ti dosta što si ga zavela, još ćeš i dijete da mu rodiš? Slušaj ti, bjelosvjetska fufo, neće to tako moći kako ste vi to zamislili! Ako ti rodiš to dijete, ubiću i njega, i tebe, i Miroslava, i našu djecu, i sebe na kraju!’, siktala je u slušalicu.

‘Gospođo Gordana, smanjite doživljaj i ton, molim vas, za sve što vas zanima u vezi s masovnom egzekucijom konsultujte se sa vašim suprugom, a mojim vjerenikom Miroslavom’, rekla sam mirnim tonom i pribrano.

‘Vjerenikom? Slušaj ti, drska i bezobrazna ženo, ja sam mu zakonita žena i ja se pitam za sve, a ne ti! Ti si jeftina zabava, koju ću ja eliminisati, jer mu nisi ni prva, a ni posljednja!’

Nakon toga, kako kaže Mirjana, ona je Gordani rekla kako ne želi da razgovara sa njom na ovaj način jer ona ne razumije takav način komunikacije, te joj je rekla da joj je drago da su se čule i poručila joj da je više ne uznemirava jer je ona ipak trudnica, te da je i Gordana bila to u dva navrata i da zna da će je razumjeti, a onda joj je samo rekla ”Do viđenja, zauvijek”- Mirjana je priznala da joj je bilo pozlilo od toga poziva, te da joj je u glavi odzvanjala prijetnja o ubistvu njenog nerođenog djeteta, te joj je u tom trenutku bilo mnogo žao Miroslava .

 

Preporučujemo