Kada je strada Srbije u pitanju, porodica Đogani ima svoje značajno mjesto, ali u posljednje vrijeme se o Đoganijima najviše priča nakon učešća Lune Đogani u prve dvije sezone rijalitija Zadruga, kada je ušla u vezu sa oženjenim pjevačem Slobodanom Radanovićem, koji je tada bio u braku sa Kijom Kockar, te je to bila jedna od prvih javnih preljuba u našim rijalitijima. Luna je član porodice koja se proslavila na estradi, a tu je i njen stric Đole koji iza sebe ima veliki broj hitova, te je svojevremeno bio veoma poznati denser. Kada je njegov privatni život u pitanju, on je već 20 godina u braku sa Vesnom, koja je zarobila njegovo srce nakon što se rastao od svoje prve supruge Slađe.

Iz toga razloga je odnos između Slađe i Vesne veoma zanimljiv medijima, posebno jer kod mnogih je mišljenje kako je Vesna preotela muža Slađi, te da je ona ta koja je rasturila porodcu, ali to nije tačno. Vesna je u razgovoru sa novinarima otkrila da je ona u vezu sa Đoletom ušla tek kada se on rastao od Slađe, te da joj se, tek kada ga je upoznala, baš i nije sviđao, te se s vremenom bila zaljubila u njega, jer joj je u tom trenutku trebao neko ko će da je štiti

Da je sve ovo istina dokaz je i odnos između Vesne i Slađe, te da su njih dvije prijateljice i da znaju čak i da ljetuju skupa, a to znači  Đole, Slađa, Vesna i Đoletove kćerke Silvia i Marinela nalaze zajedno na ljetovanju. Ovo njihovo porodično ljetovanje je mnogo zanimljivo za medije, a oni svi su i video snimkom pokazali kakav je njihov odnos.

Preporučujemo