Vjerujemo da mnogi od vas znaju ili su makar čuli za našu poznatu glumicu Evu Ras, koja danas ima 80 godina, a koja je vrhunac u svojoj karijeri imala u vrijeme bivše Jugoslavije i u svojoj karijeri je igrala u mnogim filmovima i TV serijama. Ona je ovih dana u razgovoru sa novinarima otkrila mnoge stvari iz svoga privatnog i profesionalnog života, a otkrila je i koje je njeno pravo i puno ime. Tako je otkrila da je njeno pravo ime Eva Marija Balaša Vagner Stević Ras, pa je u razgovoru priznala kako je tokom karijere dobijala razne nemoralne ponude, kako od svojih kolega, tako i od drugih moćnih ljudi iz filmske industrije. Rekla je kako joj se to događa i u ovim godinama i da ima luđaka koji jure i stare babe, te je rekla da svako ima pravo da traži, a da je vaše da date ili da ne date. Osim toga je otkrila i da li je bilo muškaraca u njenom životu nakon smrti njenog muža:

“Tačno je da nisam imala muškarca nakon njegove smrti, jer sam ga jako voljela i nisam htelja da bacam sjenku na tu veliku ljubav koju sam imala. Nisam imala obraza ni Bogu da se obratim i da kažem: ”Daj mi opet tako divnog čovjeka kao što je on bio”. Da je Bog htoo da ja imam tako divnog čovjeka kao što je on bio, onda on ne bi uzeo Rasa… I tako sam ja stavila taj čuveni katanac.”, otkrila je čuvena glumica za medije.

Osim toga, glumica je i otkrila da li je istina da je pokušala da oduzme sebi život. Rekla je kako je to pokušala u više navrata, te je otkrila kako je prije desetak godina bila u situaciji da ju je bilo sramota da konkuriše za nacionalnu penziju, te da je čak krenula i na Brankov most nakon toga i dugo je razmišljala da skoči sa njega.

 

Preporučeno