Jedan od najpoznatijih parova na srpskoj javnoj sceni je pevačica Jelena Tomašević i njen suprug glumica Ivan Bosilišić, koji već dugi niz godina uživaju u skladnom braku, u centru svega je njihova ćerka Nina. Sestra i svaki put kada pevač ili glumac na društvenim mrežama jave da imaju neke srećne i dobre vesti, svi misle da je Jelena u drugom stanju.

Ipak, ona je na svom Instagram profilu objavila da je uzbuđena što sa svojim pratiocima može podeliti da će ponovo nastupiti sa maestrom Andreom Bočelijem u Abu Dabiju 24. novembra sa Simfonijskim orkestrom RTS-a. Pevačica je sa Bočelijem već nastupala na Belgade River festu i tada je dobila mnoga priznanja i jasno je da velika pevačica voli njihov zajednički nastup. Jelena je dodala da je uvek počastvovana i srećna što predstavlja svoju zemlju na glavnoj svetskoj sceni.

 

Ove vijesti su njenog muža Ivana ali i kćerku Ninu učinile jako ponosnima i oboje su plakali od sreće zbog njeog uspjeha. Iako Jelena nije u drugom stanju cijela porodica se uvijek raduje svakom uspjehu pojedinca bilo da je on lične ili profesionalne prirode kao što je slučaj sada.

Preporučujemo