U ovome tekstu ćemo malo o jednom od najpoznatijih i najpopularnijih glumaca u Srbiji, malo starije generacije, Lazaru Ristovskog iza kojeg je veoma buran period u životu koji je ostavio traga na njemu. On je prije nekoliko mjeseci šokirao cijelu javnost u Srbiji, kada je izašao sa saopštenjem kako se razvodi nakon 42. godine braka od svoje supruge, također poznate glumice, Danice Ristovski. Nikome nije bilo jasno šta se to dešava, jer su njih dvoje važili sa skladan par koji je u braku dobio i dva sina, danas dva odrasla muškarca, te koji maju i unuke, a mediji su tih dana pisali baš sve i svašta.

Lazar je u nekoliko navrata , kako je pisalo po medijima, istakao kako više nije mogao da trpi njihov zajednički, glumački život, posebno svoje supruge, koja zbog karijere skoro nikada nije bila kod kuće, dok su mnogi povjerovali u drugu verziju da je Lazar u stvari upoznao mnogo mlađu djevojku, sa kojom je bio u preljubničkoj vezi nekoliko godina unazad. ipak, na kraju su se rastali u koliko- toliko lijepim odnosima, a on se iselio iz njihovoga stana te je otišao da živi u kući koju ima u Crnoj Gori

Nije prošlo mnogo, Lazar se aktivirao na društvenim mrežama, te je postavio dvije svoje fotografije u kupaćim gaćicama koje je nazvao” Pozitiv i negativ”. Mnogi su primijetili da glumac ima malo veći stomak te da se malo više opustio na tom polju, a mnogi komentari na njegove fotografije nisu bili niti malo ugodni: ”Pozitiv i negativ? E, crni Lazare, nema pozitivnog više kod tebe”, “Skloni taj bojler i ne blamiraj se”, “Želio je da pokaže koliko je zgodan i duhovit, a nije ni jedno ni drugo” su samo neki od komentara kosi su se pojavili ispod glumčeve objave.

Preporučujemo