Veoma su česti snovi kod ljudi u kojima s epojavljuje mačka, a jedina životinja koja se u ljudskim snovima pojavljuje češće od mačke je pas. To nije nikakvo čudo, pošto su ove dvije životinje načešći ljubimci kod ljudi, te ih viđamo svakoga dana. Za mačke se vjeruje da su to magijska stvorenja, te prema nekim tumačenjima imaju veze sa crnom magijom, posebno crne mačke, pa se mnogi potaju i šta znači sanjati crnu mačku?

Postoje mnoga tumačenja po tom pitanju, ali kada god želite da protumačite san, pokušajte da se prisjetite kakvo je bilo raspoloženje toga sna, odnosno da li ste bili opušteni dok ste sanjali ili ste bili napeti, te da li je san imao neki mračni predznak, da li vam je bilo neprijatno, da li ste bili uplašeni? Dali se mačka u snu mazila ili je pokušala da vas napadne? To su pitanja na koja treba da odgovorite prije nego li krenete u tumačenje sna.

Šta znači sanjati mačku? Veoma nam se često zna desiti i da zaboravimo šta smo sve sanjali, i zbog toga i zumačenje sna bude nepotpuno, pa je dobro da kraj sebe imate svesku i olovku na kojoj možete da zapišete šta ste sve sanjali, prije nego li zaboravite. Najbolje je da upišete detalje sna čim se probudite. Postoji vjerovanje da ako pogledate kroz prozor, da će sjećanje o snu momentalno nestati. Sbove je čsto i teško prepričati jer logika snova nema veze sa stvarnošću. Zato prikupite detalje i događaje kojih se sjećate, makar bili i najsitniji. A najbitnije je da zapamtite raspoloženje sna, jer će vam ono ukazati na da li je san dobro ili loše predskazanje.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

 

 

Preporučeno