Pjevačica Jelena Karleuša godinama je u samom vrhu regionalne estrade, iako je jasno da je veći dio svoje karijere gradila na raznim skandalima i aferama, a najmanje je loše što sve ovisi o njenoj pjesmi ili eventualnom hitu. , jer se malo tko sjeća kada je objavila svoju novu pjesmu ili spot. Jelena je poznata i kao osoba bez dlake na jeziku, bez zadrške u javnosti iznosi svoje mišljenje o raznim temama, a zbog toga je stekla mnogo ljudi koji je ne vole, čak i neprijatelje. Za to koristi društvene mreže, pa javnost preko njih saznaje da se ona i suprug Duško razvode nakon 14 godina.

 

Prije nekoliko mjeseci napisala je nešto dužu objavu na ovu temu, a sve je iznenadilo kada je saznala da su se ona i Duško odlučili sporazumno razvesti jer se Duško više ne osjeća dijelom njihove obitelji, a nedavno je otkriveno da su dvoje i dalje žive pod istim krovom, a Duško još nije podnio zahtjev za razvod.

 

 

Nakon svega, Karleuša se okrenula karijeri, uz stalna obećanja da će novi projekti na kojima radi već duže vrijeme odjeknuti u regiji i svijetu. Jelena kaže da se druži samo s iskrenim ljudima, a jedna od njih je i Saška Đoković, koja je pjevačici poklonila iz svoje nove serije, što Jeleni mnogo znači, jer je sve odmah objavila na društvenim mrežama.

Preporučujemo