Jedna od najvećih pop zvijezda u Srbiji, ali i nacijelom Balkanu je svakako pjevačica Marija Šerifović, kojoj nije problem bilo gdje na Balkanu da napuni dvoranu do posljednjeg mjesta i da se za njen koncert traži i karta više. Ona je svoju popularnost još više povećala kao članica žirija i mentor u Zvezdama Granda, a poznato je da su u posljednje dvije sezone baš takmičari kojima je ona bila mentor pobijedili u Zvezdama Granda. Marija je veoma aktivna i na društvenim mrežama, ima i svoj vlog na Youtubu, a sada je objavila i snimak na kojemu se posvađala sa svojom majkom i to zbog energetskog pića

Naime, eurovizijskoj pobjednici mama ne dozvoljava da pije taj napitak, pa joj ga je otela iz ruku i bacila u kantu za đubre. Nakon toga je krenula konverzacija između Marije i njene majke Verice, a Marija je sve to krišom i snimala:

– Što mi ne daš da pijem to? – pitala je pjevačica mamu, koja je počela svađu.
– Tako! Je l ti jasno! – rekla je Verica, ne znajući da je Marija snima.

– Otela si mi uz usta. Šta je razlog? – bila je uporna Marija, a njena majka Verica se proderala, te je istakla kako je zabrinuta za zdravlje svoje kćerke:

– Ne smiješ da piješ to ženo! Zato što izaziva srčane probleme! Je l ti jasno?! – Marija se nakon toga samo nasmijala, pa se i smirila, ali je Verica nastavila da galami i da viče: ” Stoko! Koliko puta ja to govorim, ali me ne slušaš! Ali bolje ja u ludnicu, nego ti u bolnicu. Alo!” – urlala je Verica.

Preporučeno