Nikoljdan u Srbiji obeležavaju mnoge porodice, među kojima je i ona poznate pevačice Cece Ražnatović, koja je ponovo pozvala rodbinu i prijatelje u svoj dom, kao i veliki broj kolega iz emisije. U njenoj vili vlada posebna praznična atmosfera, zaštitnika Svetog Nikole. Ikona dece, putnika i nautičara, na vratima svoje vile na Dedinju sa širokim osmehom i osmehom dočekala je svoje goste.

Kako su se gosti zabavljali i kakva je atmosfera bila, na Instagramu su podelili fanovi Cecine ćerke Anastasije Mnoge fotografije od kojih se najviše tiče njena snaja, odnosno bratova supruga Veljka, Bogdan, koja je u trećem tromesečju trudnoće. Tasa ju je stavio u prvi plan. Vidi se da je veza između njih dvoje su savršeni, veoma poštuju i vole se, kao što se vidi sa fotografija, Bogdana je prezadovoljna ovom trudnoćom.Bogdana je navukla gomilu komentara u lepo obučenoj i njegovanoj beloj haljini koja je istakla njen trudnički stomak, svi su je hvalili, a neko je napisao da je Veljko morao da je stavi Držati na dlanu je kao da držiš kap vode na dlanu.

 

Budite najnasmijaniji i najveseliji na svakoj fotografiji. Inače, njih dvoje su već imali sina koji se zove Željko koji se zove po dedi, saopšteno je kada su saznali da je Bogdana ponovo trudna, a sada su trudni i sa sinom, još se ne zna da li su ga uzeli. , te da li će ga imenovati i član porodice.

Oglasi - Advertisement