Sve popularnija pjevačica Sandra Čaprić se bila uključila u jednu emisiju te je otkrila neke stvari u vezi incidenta kojeg je imala u Nišu. Ona je nedavno napadnuta u tom gradu, a voditelja je interesovalo kako se ona osjeća nakon tog napada od strane nepoznate djevojke koja ju je čupala za kosu i tražila od nje da obriše svoje objave sa Instagrama: ” Da sam dobro nisam. Imam rane po glavi. Djevojka je potegla nož na mene zato što smo izbacili storije, a ja sam bila na nastupu. Djevojka se zove Anđela i živi u Nišu. Vozi BMW 1, a dečko joj je razlupao auto poslije toga – rekla je pjevačica.

Sandra je otkrila da je psihički jaka ali da je od svega boli cijela glava i opada joj kosa u pramenovima, te je pokazala pramen kose koji joj je upravo opao sa glave, te je ispričala svoju verziju događaja: ” Jesam imala sam frku. Bila sam sa nekim drugim, izbacili smo neki stori, došla mi je neka djevojka na nastup i počupala me za kosu. Rekla mi je da skinem te storije, a onda je on njoj razlupao cijeli auto. Policiju smo zvali, međutim, izjavili su da ako se policija u Nišu zove, možemo i mi da dobijemo batine” – otkrila je Sandra u emisiji “Pitam za druga”

Dodala je da je pjevala i da je bila sa svojim dečkom, te da ga je bila predstavila svima, a da su sa njom bili i  Joca Stefanović, Ivana Bojanić, te je bio i taj njen drug sa kojim je okačila stori na Instagramu. Nakon pjevanja su izašli napolje, a nejn dečko je išao prvi, a ona je išla iza njega, i dok su prolazili između dva automobila, nako ju je bio uhvatio za kosu te viknuo: ‘Skinućeš te storije’, zatim ju je nepoznata djevojka opalila po glavi, i išutirala je baš dobro, te kako Sandra kaže, ne zna ni kako je ustala. Pala je bila u nesvijest, nokti su joj bili polomljeni. Rekla je Sandra kako ta djevojka kaže da sa tim dečkom s kojim je objavila stori ima bebu od tri mjeseca i da je trudna sa njim opet. Taj momak je kasnije izašao te je rekao toj djevojci da je pjevačica ovdje sa dečkom te ju je napao, i napolju joj je razlupao cijeli automobil, a da bi ta djevojka nakon toga sjela u taj polupani auto  otišla.

Preporučujemo