Prije mnogo godina svijet je vjerovao u Nostradamusa, poznatog francuskog travara koji je živio u 16. vijeku, a njegovo se proročanstvo ispunilo širom svijeta. Postoji knjiga njegovih proročanstava, ali u poetskom obliku, i kada ih pogledate, lako je pogoditi šta je Nostradamus htio reći. Pod vođstvom njegovog lika i dela, danas u svetu postoje hiljade “novih Nostradamusa”, lažova, koji pokušavaju da se upoznaju praznim obećanjem.

 

Međutim, čovjek o kojem danas pričamo definitivno je ostavio trag u medijima i dosta je popraćen na društvenim mrežama. Naime, mladić iz Brazila koji sebe naziva Atos, koji, prema njegovim riječima, od svoje 12. godine ima natprirodna čula i tvrdi da nije gatara, već energiju crpi iz proročanstava.

 

“Stvari će pasti sa neba i ništa neće ostati. Ovo će biti upozorenje da je veliki rat počeo. Sad će biti izdane i napadnute, napadači već duže vreme planiraju ovaj napad i biće gore nego 11. septembra 2001. godine.

Dva velika lidera stoje iza nove velike epizode. Treći svetski rat dolazi. Nove tragedije su zakazane za 2023. godinu, ali ima epizoda za 2024. ili čak 2026. Vidim da su meseci februar, april i jul 2023. obeleženi novim tragedijama”, pojasnio je Atos.”

Oglasi - Advertisement