Veliki je broj pjevačica i pjevačica na domaćoj sceni koji pokušavaju da se probiju do slave, ali se u većini slučajeva zaborave nakon jednog ili dva hita. Naravno, neki od njih su imali sjajne karijere koje nisu trajale godinama već decenijama, a njihovi nastupi i danas traže mnogo više ulaznica. Jedan od njih je i Nedeljko Bajić Baja, koji se, osim karijerom, može pohvaliti izuzetno skladnim porodičnim životom ili brakom.

Njegova supruga se ne pojavljuje često u javnosti i malo ljudi zna kako izgleda, ali vest o razvodu slavnog pevača pre 4 godine mnoge je šokirala. Baja se zabavlja sa Ivanom od 2013. godine, koju je upoznao na snimanju TV serije. muzicki video. Pesma Wet to the Skin bila je skoro 20 godina mlađa od njega. Bach nikada nije bio jedan od onih koji svoj privatni život rado izlažu u javnost.

Par ima dvoje zajedničke djece kćerku Milicu i sina Marka koji su ostali da žive sa svojom majkom ali pjevač i dalje brine o njima i redovno ih viđa te i njima ali i bivšoj supruzi omogućava lagodan život.

Oglasi - Advertisement