Pjevački par Biljana Jevtić i Aleksandar Ilić važe za jedan od najskladnijih parova na srpskoj estradi čiji brak traje već 33 godine. Na godišnjicu braka za medije je o njihovoj vezi pričala i sama Biljana, te je otkrila neke detalje koji baš i nisu poznati javnosti. Njih dvoje su se prvo zabavljali tri godine, a onda je uslijedilo vjenčanje koje je bilo u Acinom rodnom gradu Gornjem Milanovcu. Ipak, da bi sve bilo ravnopravno, vjeridba je proslavljena u Biljaninom rodnom selu Grejači kod Niša. Na njihovom vjenčanju su bili ispoštovani svi srpski običaji, a po prvi puta tada je sve bilo dozvoljeno i novinarima da medijski podrže

Kako je Biljana otkrila, njih dvoje su prvi sa estrade imali pravu javnu svadbu i nisu ništa krili, jer je u to vrijeme nekako bilo normalno da se kriju partneri, žene od svojih fanova, a to njih dvoje nisu htjeli, a na svadbi su bile njihove porodice i mnoge kolege i prijatelji, te se radilo o pravoj, velikoj, srpskoj svadbi.

Prvo su obavili crkveno vjenčanje, na kojem je bila skoro cijela tadašnja estradna folk scena,a  Biljanina kuma je bila poznata TV voditeljica Suzana Mančić. Sve je oko vjenčanja planirano mjesecima ranije, a Bilja je priznala da je uzela Acino prezime najviše za ljubav svoga svekra, koji je bio divan čovjek i kojemu je to mnogo značilo. Kaže da joj u dokumentima piše da je Ilić, ali da joj policija uvijek kada je zaustavi i kada pogleda njena dokumenta kaže:” A to ste vi gospođo Jevtić.”

 

Preporučujemo