Poznati srpski kompozitor Saša Milošević Mare uživa u skladnom braku sa violinstkinjom i koncert majstorom Beogradske filharmonije Ksenijom Milošević i par je zaljubljen kao i prvog dana avoje veze.

Njihova ljubavna priča je počela prije 13 godina a odluku da stanu na ludi kamen su donijeli prije tačno jednu deceniju. Interesantno je da su tadašnji mladenici odlučili da se na vječnu ljubav jedno drugome zakunu u malenom stanu u kojem žive i danas a koji je bio svadbeni poklon Bokija Miloševića koji je Ksenijin otac.

Interesantno je i da ona nije morala da mijenja svoje djevojačko prezime jer se i njen muž preziva Milošević a ono što je sve podiglo na još veći nivo je i činjenica da im je  kum bio glumac Abdrija Milošević. Kuma Kseniji je bila njena prijateljica iz djetinjstva Tamara koja inače živi u Grčkoj i koja je u Beograd stigla smao zbog njihoovg vjenčanja. Od samog početka ljubavi pa sve do danas Mare i Ksenija su jedno drugom najveći oslonac i podrška a kao kruna njihove ljubavi se rodio i sin Vanja.

Inače Mare iz prvog braka ima još dva sina Ognjena i Luku koji se sa Ksenijom slažu odlično. Mnogi ne znaju da je Mare učestvovao u stvaranju pjesme Molitva koju je otpjevala Marija Šerifović i koja je Srbiji donijela provo mjesto na Evroviziji koja se te 2007. godine održavala u Helsinkiju. On je radio tekst i aranžman i kako je poslije rekao pjesma je u njegovoj glavi od samog početka bila pobjednička. Mare je bio godinama i član žirija u takmišenju Prvi glas Srbije.

Oglasi - Advertisement