Vojvotkinja od Kornvola se udala za princa od Velsa 9. aprila 2005. godine na građanskoj ceremoniji. I ranije se govorilo o njihovoj velikoj ljubavi, ali, po nekim izvorima čini se da je romansa umrla, te se tvrdi da ovaj par već neko vrijeme živi odvojeno. Njih dvoje uvijek imaju spremne osmijehe za kamere gdje god da se pojave na javnim događajima, te znaju da i danas u tim prilikama izgledaju zaljubljeno, ali prema nekim izvorima, iza vrata je priča sasvim drugačija, te njih dvoje već duže vrijeme nisu intimni. Prije dosta godina  Kamila i princ Čarls šokirali su domaću javnost ali i cijelu planetu kada su procurjele blago rečeno koketne poruke koje su uputili jedno drugom. Skandal nazvan Kamilagejt je bio zasnivan na snimku koji traje šest minuta, a koji je bio namijenjen samo za njihove uši

Ipak, u palati danas tvrde da su ove ljubavne izjave sada dio zaborava. I sama vojvotkinja je nedavno otkrila neke prilično intrigantne detalje iz svoga braka sa princem Čarlsom, te je priznala kako rijetko kada imaju vremena jedno za drugo, a insajder sa dvora je otkrio i ovo: ” Kamilina iskrenost je šokantna, ne mogu da zamislim šta je sve mislila dok je o tome pričala. Tačno je da su ona i Čarls stvorili sliku zajedništva, ali iza vrata palate oni žive odvojene živote i jednostavno nisu tu jedno za drugog.”– na sve ovo insajder je dodao:

” Kamilagejt je bio vrhunac njihove strasti, ali nešto se se dogodilo sa proždrljivim seksualnim apetitom koji je Kamila koristila da bi postala ljubavnica budućem kralju Engleske. Sada je samo potvrdila ono što mnogi već godinama misle – ovaj brak zaista je prevara!”

Naravno da nema zvanične potvrde da se njihova veza pogoršala, mada je Kamila otkrila kako njih dvoje nemaju vremena jedno za drugo, te da se bori da nađe neko kvalitetno vrijeme sa budućim kraljem, jer su oboje veoma zauzeti, te je priznala da to nije lako, ali da se trude da na kraju svakoga dana imaju neku poentu. Inače, princ Čarls i Kamila su bili povezivani dok su još uvijek bili u braku: on sa princezom Dajanom, a ona sa Endrjuom Parker Boulsom.

Preporučujemo