Jelena Karleuša i Duško Tošić vjerojatno su još u braku zbog svoje dvije kćeri, Atine i Une. Kad se dvoje posvađaju, oboje to ne podnose, a kad se dvoje pomire, onda i uživaju. Potpuno su različite. Atina je koncentrisana na to da bude fotomodel, sa više od 100.000 pratilaca na svom Instagram nalogu, dok je Nika koncentrisana na igranje fudbala. Tata joj je uzor, ona je na vojnoj obuci Crvene zvezde, a otac je moćniji nego ponosan.

 

 

Mama Jelena bila je puna hvale za svoje kćeri, a malo prije Nove godine rekla je koliko su njih dvije slične, a istovremeno različite: “One su dvije horoskopske djevice, što znači da sve drže u sebi, to mora da je loše djelovao na njih. Kad imam neke probleme i krize u životu, odem na njihove profile na društvenim mrežama i pročitam što im sve djeca pišu i shvatim da su moje kćeri ozbiljnije, zrelije, jače jer doslovno ne pričaju o tome. kod kuće to ne shvaćaju ozbiljno i ne žele živcirati majku. Kad sam prvi put počeo pričati o tome, odmah su rekli:

 

“Bože, mama, ovo je normalno, znam, ne moraš mi objašnjavati.” Tada sam shvatila da sam odgojila jaku djecu. Možda zvuči tužno da sam odgojila jake djevojke umjesto da one budu bezbrižne, ali takve moraju biti – rekla je Karleuša i otkrila da je njena kćerka s njom razgovarala u četiri oka – rekla je Jelena. Sada, u novogodišnjoj noći, pokazale su se kao odrasle djevojke jer su svojim izgledom zatresle sve u oči. Pogledajte sami kako izgledaju s Jeninom tetom Danijelom.

Oglasi - Advertisement