Veliki broj mladih ljudi napušta našu regiju u potrazi za boljim životom a posljednjih godina sve veći broj djevojaka odlazi u Dubai gdje pokušavaju da se udaju za nekog od tamošnjih bogataša.

Djevojka iz Niša po imenu Miona Bel je ipak odlučila da svoju sreću potraži u Americi. Ona je tamo već imala dečka koji se zove Džibri Bel a koji je dok je živio u Srbiji koristio ime Jovan Crnović i on je muzičar koji je rođen u Americi. Miona je prvo vrijeme radila kao šminkerica a onda je par odlučio da se prijavi u rijaliti koji nosi naziv 90 dana vjereni i ubrzo su postali jako zanimljivi publici i broj njihovih pratitelja na Instagramu je naglo skočio.

Njih dvoje su se na početku rijalitija prikazali kao jako siromašni i kako ne mogu sebi da priušte ni stan u kojem bi živjeli međutim na društvenim mrežama stalno objavljuju fotke sa luksuznih svjetskih destinacija a pored toga su uslikali i svoje aute ljubimce koji su također skupi i luksuzni. Zbog ovoga su se našli na meti kritika tamošnje javnosti.

Miona je medijima rekla da su ona i Džibri imali uvijek dovoljno novca za kiriju i da je ona u Srbiji imala jako uspješan posao. Miona i Džibri su se upoznali prije tri godine kada je njegov bend imao turneju po Srbiji i od kako su počeli svoju vezu praktički se ne odvajaju. Ipak Nišlijka se ne sviđa Džibrijem roditeljima koji nikako ne odobravaju njihovu vezu ali je bez obzira na to muzičar Mionu vjerio kada su bili na Tajlandu.

Preporučujemo