Živimo u svijetu gdje svako uz sebe ima mobitel sa kamerom, te su svuda oko nas po zgradama i po objektima nadzorne kamere, pa je veoma teško sačuvati svoju privatnost. Često se zna desiti i da web kamere budu hakirane, tako da javnost može da vidi šta se dešava i u unutrašnjosti nečijega doma. Prosječne osobe u principu baš i ne zanima sve to, osim ako se ne radi o nekim ilegalnim ili skandaloznim radnjama, a sasvim je postalo normalno da ako neko, kojim slučajem radi neke neobične i čudne stvari na javnom mjestu, da će veoma brzo njegova snimka da osvane na društvenim mrežama, te često te snimke postaju i viralne, a to može da napravi problem u životu osobi koja je snimljena.

Posebne probleme sa ovakvim stvarima imaju javne i poznate ličnosti, jer javnost voli da zna šta se dešava u životima slavnih. To se dešava i poznatom glumcu Nenadu Okanoviću koji je tek nedavno izašao u javnost sa suprugom. Njegova žena se zove Željana Okanović, i njih dvoje su zajedno još od srednje škole, a u braku su dvije decenije i mnogo su sretni. Nenad ipak pokušava da svoju porodicu sačuva od pritiska medija i javnosti, ali malo kome to uspijeva

Nedavno je fotografisan sa suprugom prije koncerta italijanskog pjevača  Andrea Bocellija i svi su pohvalili njihov stajling i ljepotu njegove supruge. Mnogi su prijatno iznenađeni Željaninom ljepotom, te su mnogi poručili glumcu kako je pravi sretnik što je Željana njega odabrala, a  sigurni smo da je i Nenad zadovoljan svojim odabirom.

 

Preporučujemo