Svi oni koji imaju iskustva rada na televiziji će vam redom reći da to jeste veoma lijep, uzbudljiv i izazovan posao, ali isto tako i da je veoma stresan i da sa sobom nosi i mnoge negativne stvari. Posebno je kada se rade emisije uživo, jer tada se nikada ne zna šta se sve može desiti i kako jedna neplanirana situacija može cijelu emisiju da odvede u totalno drugom smjeru. Često se veoma čudne, bizarne pa i loše situacije dešavaju i samim voditeljima emisija. Tako je i Sanja Nikolić upamćena po tome što je prije 19 godina pala u nesvijest u studiju, tokom emisije uživo.

Ona danas kaže da kada vidi taj pad da joj je veoma smiješan, te je istakla kako te stvari nisu nikako poželjne na televiziji, ali da se dešavaju: “Eto meni se desilo da se onesvijestim po čemu su me zapamtili. Sreća pa su stasale nove generacije i malo njih zna da sam ja u pitanju i ako vide snimak”, ispričala je Sanja koja je sa televizije prešla u Skupštinu i postala narodni poslanik. Na tom svome novom poslu je ostala skoro 4 godine, a do skupštinskog angažmana je došla preko svoga novinarskog posla

Po završetku poslaničkog mandata Sanja je bila savjetnik ministra rada, a nakon toga u sekretarijatu za migracije, što je smatala privremenim pozivom:“Svaki posao ima mane i prednosti. Novinarstvo je drugačije od drugih zanimanja i uđe ti pod kožu koliko god nekada bilo teško. Prepoznajem šta ima mesa i to me vuče. Volim televiziju i kameru jer tu pronalazim i kreativnost koju moja ličnost izuzetno podržava”, otkrila je tada Sanja.

Preporučeno