Opšte je poznato da su posljednjih nekoliko godina bile veoma teške i stersne za cijeli svijet, te da je pandemija korona virusa, pored toga što je odnijela mnoge živote, negativno uticala i na fizičko i psihičko zdravlje mnogih ljudi, posebno onih koji su je preležali, pa je tako isto i sa poznatim ličnostima. Tako je ovih dana jedan od najboljih i najpoznatijih glumaca na svijetu Tom Henks, zabrinuo sve kada je uslikan u šetnji New Yorkom. Henks ima punih 65 godina a na slikama koje su snimljene na Menhetnu izgleda kao da ga nema pola

Ovo nije naravno prvi puta da su javnost i fanovi zabrinuti za zdravlje poznatog oskarovca koji je cijeli svijet oduševio sa vsojim ulogama u filmovima  “Filadelfija”, “Forest Gamp”, “Da Vinčijev kod”, “Terminal” i mnogim drugim. Inače, Henks boluje od dijabetesa tipa dva i za sebe kaže da ga je dobio jer je bio budala: “Bio sam potpuni idiot, bio sam lijen i jeo sam pogrešne stvari”, rekao je Henks 2013, kada je potvrdio da mu je postavljena dijagnoza. Prije dvije godine je dobio i teži oblik korona virusa, ali se izvukao.

Poznato je da Tom zbog svojih uloga ne bježi od drastičnih fizičkih transformacija, pa je tako poznato da je za svoju ulogu u filmu “Castaway” smršao 25 kilograma, dok je za ostvarenje “A league of their own” morao da se ugoji 15 kilograma. Početkom ovoga mjeseca se u javnosti pojavio snimak na kojem Tom pozdravlja publiku na premijeri filma “Elvis”. Mnogi su primijetili da se tokom govora glumcu ruka mnogo tresla, pa su mnogi pomislili da se tu radi o nekoj ozbiljnijoj bolesti, ali koju i dalje krije od javnosti. Na snimku kojeg dijelimo sa vama možete da vidite kako je to izgledalo.

 

Preporučujemo