Jedan od najpoznatijih političara u regiji je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji prosto obožava da se pojavljuje u medijima i svaki dan ga možemo gledati na nekoj od televizija u državi. On ide iz krajnosti u krajnost i jednom govori o tome kako je Srbija regionalni ekonomski tigar i kako u njoj teku med i mlijeko dok drugi put kuka i upozorava građane na teška vremena koja nas očekuju.

Ipak ima veliku podršku starijih graqđana i onih koji žive u ruralnim predjelima ali i veliki broj kritičara među mlađom i urbanom populacijom. Kada je u pitanju njegov privatni život on je bio oženjen novinarkom Ksenijom koja mu je podarila sina Danila i kćerku Milicu a koja je prošle godine iznenada preminula.

Vučić se od nje razveo prije desetak godina a tada se šuškalo da je razlog njegova sadašnja supruga Tamara sa kojom ima sina Vukana koji treba da krene u osnovnu školu. Tamara radi u jednom minsitarstvu ali je kao prva dama angažovana i na važnim događajima za državu pa je tako prije nekoliko dana ona bila u posjeti Njujorku povodom Međunarodnog dana nultog otpada.

Inače ona ima prepoznatljiv stajling koji je otmjen i koji kopiraju mnoge dame iz visokog društva u Srbiji a ovaj put  je posjetu Njujorku iskoristila i da obiđe neke kultirne znamenitosti. Jedna od njih je bila i jedna od najpoznatijih kuća u Njujorku na adresi Peri strit 66 na Menhetnu u kojoj je živjela popularna Keri Bredšou u seriji Seks i grad. Tamara je na sebi imala efektan bijeli kaput i odgovarajuće čizme.

Preporučujemo