Pjevačica Tanja Savić je konačno priznala da je bila u vezi sa mladim političarem i gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem, te je otkrila i zašto višđe nisu zajedno. Ona se u ovoj svojoj, nazovimo ispovijesti, bila dotakla afere ”vjenčanica”, kada je na društvenim mrežama okačila svoju fotografiju na kojoj je odjevena u vjenčanicu, te je označila Banja Luku uz nju, a svi su pomislili da se ona udala za Stanivukovića.

Tanja je na to rekla da je istina da je ona sa tom objavom željela da poremeti javnost i da je to sve bio samo njen marketing, kao i da sve što radi, radi u hodu i voli da živi  u trenutku. Kako kaže, čak i kada nekoga pita za savjet, posluša tu osobu, ali na kraju ipak sve uradi onako kako je ona to zamislila. Dodala je kako su je novinari mnogo zezali u posljednje vrijeme, pa je ona poželjela da im malo uzvrati. Zbog toga je bila obukla vjenčanicu , te je probala da vidi kako joj stoji, jer vjenčanicu nije imala ni na svom vjenčanju, a onda je sve to i objavila, da bi malo poigla prašinu. Na pitanje da li je i dalje u kontaktu sa Stanivukovićem, pjevačica je priznala:

” Pozdravljam ovom prilikom Draška, nismo više u kontaktu! Raskinuli smo virtuelno, šutnula sam ga (smijeh). Trajalo je sve to godinu dana. Da li smo se čuli taj dan kad sam okačila sliku u vjenčanici, bolje da ne pričam dalje… Samo ću reći da je poludio i da me je malo opsovao preko telefona. Uglavnom, sad nemamo nikakvu komunikaciju, prestali smo i to. Našao je on djevojku već, sigurna sam, ali treba da ima svoj mir.”

 

 

Preporučujemo