Dalila Dragojević je bila potpuno slomljena ovih dana, a to je iskoristio njen bivši suprug Dejan te je pokušao da je vrati sa lijepim riječima i sa zagrljaljim:” Ti znaš da te volim. Ja ti želim najbolje. Pitaj me, ja ču ti reći. Izgovori, ni u najgorim trenucima ti nisam želio ništa loše, ni sad ti ne želim loše. Pitaj me šta te zanima. Pitaj me, ja ću ti reći – rekao je Dejan. ”Ništa, preživeću ovo sve” – rekla je Dalila. Onda je u jednom trenutku u prostoriju ušao Filip Car, pa se odmah i okrenuo kada je vidio šta se dešava. Dejan i Dalila su prije toga dugo razgovarali, a on je svo vrijeme pokušavao da se približi svojoj bivšoj, a to mu je na kraju i uspjelo

– Sve ću preživet, samo jedno neću – rekla je Dalila.

– Samo ne sreću. Preživjeti ćemo ovo mi – dodao je on.

– Ideš preko sebe. Preovladava ti ponos – istakla je Dragojevićka.

– Ne, ja sam ponos izgubio – istakao je Dejan.

– Vodiš se tuđim mišljenjem, a meni je top, jer se ja ne vodim tuđim mišljenjem – zamjerila je Dalila.

– Da se nisi vodila tuđim mišljenjem, ne bi se ovo dogodilo – govorio je Dejan.

– Nisam imala ko da me posavetuje – nastavila je ona.

Dalje je Dejan rekao kako je on nju savjetovao a da sebe nije te kada su došli u rijaliti da su joj svi bili bolji od njega, te da kada je izgubila njega, da je tada izgubila i sebe i da joj razgovor sa njim treba da bude prvilegija. Na to sve se nadovezao krle koji je rekao: ” Dejane, štagod da je uradila, uradila je jer nema mozga u glavi. Možda joj se vratio mozak”- a na to je Dejan nastavio:

– Sad kad izađemo odavde, napraviti ćeš mi sendvič, a onda ćeš da doneseš sok. Onda ćeš doći da me pokriješ, pa ćeš me ujutru probuditi. Ja ću da spavam, ti ćeš da me probudiš – pričao je Dejan.

– Ti bi to volio, ja nisam marioneta tvoja na koncima – poručila je Dalila.

 

Preporučeno