Cijela Hrvatska je prije nekoliko mjeseci ostala zatečena na vijest da su svoju vezu koja je trajala više od 20 godina prekinuli pjevačica Danijela Martinović i pjevač Petar Grašo, a još više se prašine podiglo kada se saznalo da je u pitanju druga žena, te se saznalo da se radi o Hani Huljić, koja je inače kćerka jednog od najmoćnijih ljudi hrvatske estrade Tončija Huljića. Ubrzo se saznalo da je Hana u drugom stanju, pa je uslijedilo i vjenčanje. Sada je porođaj Hane Huljić događaj koji se iščekuje u Hrvatskoj sa velikim nestrpljenjem, a kako su prenijeli hrvatski mediji Petar Grašo i njegova supruga 23. jula postati će roditelji. Više nije tajna da u dom popularnog pjevača stiže djevojčica koja će se zvati Alba.

I sama Hana je u razgovoru sa medijima otkrila kako provodi svoje posljednje dane trudnoće, a to je uradila pred sami svoj nastup na zagrebačkom Tomislavcu, gdje je zajedno sa ocem Tončijem pred brojnom publikom izvela „Misu Mediteranu“. Tada je rekla da treba da krene u šoping garderobe za bebicu i da je to veoma veseli, a vidljivo je bilo da je Hana veoma raspoložena

Novinare je naravno interesovalo i gdje je Petar Grašo te zašto je Hana sama u svemu tome, a ona je priznala da njen muž ima nastup, te da će tako biti i na dan termina njenog porođaja, ali da je svaki slobodni moment on sa njom i da ima svu njegovu podršku. Na društvenim mrežama već se mogu pročitati kritike i komentari osude upućeni poznatom pjevaču jer je izabrao karijeru ispred porodice.

Preporučujemo