Svima je jasno da je Jelena Karleuša jedna od najpoznatijih i najpopularnijih pjevačica na ovim našim prostorima, a za mnoge je ona najveća modna ikona. Ona za sebe često zna reći da je jedina diva na estradi, mada je mediji nazivaju ”malom od skandala”, jer uz pomoću skandala i afera i održava svoju popularnost sve ove godine. O na je uvijek u medijima, mada je jako davno objavila svoju zadnju pjesmu, a novi hit nije imala godinama. Ipak, veliku prašinu je podigla na društvenim mrežama prije nekog vremena kada je objavila da se ona i njen suprug Duško Tošić rastaju, i to sporazumno, nakon 14 godina braka, a to je sve njene fanove ostavilo u šoku.

Poznato je da su njih dvoje imali mnoge krize u svom braku, te da su nekako uspijevali da sve to prebrode, te da su u braku dobili i dvije kćerke Atinu i Niku, koje su sada već tinejdžerke, i koje su i same veoma popularne na društvenim mrežama te imaju veliki broj pratilaca. Atina kao i svoja majka diktira modne trendove ali za svoju generaciju, dok Nika još uvijek voli da uveseljava sve sa svojim neozbiljnim objavama.

Jelena je prije nekoliko godina u jednom intervjuu rekla kako se puno promijenila od kada se udala za Duška, te da je uz njega mnogo mudrija, mada su u braku imali mnoge uspone i padove. jelena je poznata da mnogo pazi na svoj izgled, te da je rijetko kada bez šminke, a dok su bili u ljubavi Duško je često znao da objavi njene fotografije na kojima je ona sasvim prirodna, bez filtera, te se čini da mu je ona takva bila najljepša i najdraža.

Preporučujemo