Zarko Stevanovic, poznati tragac u kvizu “potera” ovog vikenda odlucio se na dalji korak u zivotu, a to je zenidba, sto je i potvrdio na drustvenim mrezama.

Stevanovic se zakleo na vjecnu ljubav i vjernost svojoj sad supruzi Jeleni Jankovic.
Neposredan i veoma sarmantan, prepun znanja i inteligencije, lahko se izborio za status najomiljenijeg “tragaca”, na koga se cesto ljudi ljute kada ih pobjedi.

Dugo godina je u sretnoj vezi sto nikada nije krio, njihova ljubavna prica pocinje na jednom koncertu grupee “legende”, koju njegova izabranica rado voli da slusa za razliku od Zarka.

-Odlucio sam da odem pomoci drugu, inace mom frendu iz kviza a Jeleninom sa fakulteta.. Dao mi je zadatak da Jelenu maknem u stranu, da bi se on mogao udvarati njenoj drugarici, na kraju od toga nije bilo nista, a izmedju nas se dogodi velika ljubav, istakao je Zarko…

– Nikada nisam uspela da ga nagovorim da počne da sluša muziku uz koju smo se upoznali iako je ponekad pustim kod kuće. Inače, moram da kažem da je Žarko pažljiv i romantičan. Uvek se seti važnih datuma, nema potrebe da ga podsećam. Doduše, toliko dugo smo zajedno da smo skoro prestali da obraćamo pažnju na te stvari. Među nama je od prvog trenutka postojala neka energija. Prosto, osećali smo da bi trebalo ponovo da se vidimo. Pošto taj naš drug nije bio u Beogradu za vikend, našli smo se tek posle dva dana. Srećom, te godine je “Beer fest” zbog lošeg vremena trajao dan duže. U suprotnom, pitanje je kako bi se sve odvijalo.

– Jelena veruje u sudbinu i sigurna je da bismo bili zajedno. Ja ne verujem u sudbinu, ali delim njen stav da smo rođeni jedno za drugo – dodaje Žarko, koji se na prvi pogled zaljubio u njene oči.

Preporučujemo