Sportska ličnost sa ovih naših prostora koja je stalno u medijima i o kojoj se svakodnevno priča i i piše je svakako srpski teniser Novak Đoković kojemu je ova sportska godina od samoga početka bila veoma turbulentna, sa mnogo problema oko igranja i oko rezultata, ali nekako, na kraju je sve došlo na svoje sa njegovom pobjedom na Wimbldonu i osvajanu njegove 21. Grand Slem Titule. Za njega se zna da je u njegovom trenerskom timu i proslavljeni hrvatski teniser Goran Ivanišević, koji je ovih dana na društvenim mrežama objavio jednu, po mnogima, veoma interesantnu fotografiju

Naime, Goran je zajedno sa svojim sinovima Oliverom i Emanuelom pozirao sa majicama Hajduka iz Splita, ali na kojoj je lik poznatog pjevača iz Hrvatske, Mate Miše Kovača, te je na taj način htio da pruži podršku klubu za kojeg navija, a koji nije osvojio titulu u Hrvatskoj još od 2005. godine. Uz fotografiju je napisao “HŽV”, skraćenicu za krilaticu “Hajduk živi vječno”, a mnogi fanovi i navijači splitskoga kluba su sa oduševljnjem komentarisali ovu Goranovu fotografiju.

Ipak, podsjećanja radi, Mišo Kovač je pjevač koji je godinama unazad pričao samo negativno o Srbiji, tako i o Srbima, te je čak i izjavljivao da ne bi pjevao u Srbiji čak i kada bi mu platili 100 miliona eura, te se prije nekog vremena bio i slikao u uniformi sa oznakama najjače stranke u Hrvatskoj, HDZ-a. Čini se da Ivanišević i nije baš upućen u sve te stvari, jer je on poznat kao veliki prijatelj sa mnogim Srbima, a i trener je Novaku Đokoviću.

 

 

 

Oglasi - Advertisement