Jovana Joksimović je već godinama jedna od najpoznatijih i najomiljenijih voditeljki u Srbiji i ona je dugo vremena vodila jutarnji program na TV Prvoj i za mnoge je bio šok kada je prije više od tri godine dobila otkaz.

Iako se pretpostavljalo da će se za nju otimati sve televizije to se nije desilo i na kraju je poečla da radi na privatnoj televiziji K1 koju drži njen suprug poznati pjevač Željko Joksimović. Njih dvoje su se upoznali 2008. godine kada su vodili Eurosong koji je u Beograd dovela Marija Šerifović koja je godinu dana ranije pobijedila sa pjesmom Molitva.

Iako se u početku nisu podnosili ubrzo su između njih sijevnule varnice i počeli su svoju ljubavnu romansu koja je završila brakom koji traje i danas. Jovana je ubrzo rodila sina Kostu a kada je drugi put ostala u drugom stanju presretni roditelji su saznali da nosi bliznace i ona se tada malo povukla iz javnosti. Ipak paparaci su je uslikali  u drugom stanju i ona svoj veliki stomak nije mogla prikriti ni trudničkom garderobom ali se vidjelo da je sretna i da jedva čeka da na svijet donese svoje djevojčice Anu i Srnu što se ubrzo i desilo.

Ona je uslikana na jednom nastupu svog supruga i na sebi je imala ljetnu haljinu na bretele koja joj je bila komotna a na nogama je imala ravniu obuću što je za nju neuobičajeno. Ona je tada malo promijenila i boju kose pa je svoje crvene pramenove malo prošarala svijetlijom nijansom. Iako je nosila dvojke Jovana se nije puno udebljala u trudnoći i nakon poroda brzo je povratila svoju savršenu liniju.

 

Preporučujemo