Alis Adaktar, jedna od akterki rijaliti šou-programa “Adaktarovi”, obelodanila je, na iznenađenje mnogih, da je u drugom stanju. Naime, majka Adama Adaktara je objavila na društvenim mrežama nekoliko fotografija i snimaka sa trudničkim stomakom u prvom planu.

 

– Već duže vreme slušam mnogo ljudi koji me savetuju (iz najbolje namere) šta treba da uradim sa svojim životom, kako bi trebalo da postupim i šta bi oni uradili da su na mom mestu. Ali nisu. Što je za nekoga propast, za nekoga je radost. Da, imam ovoliko godina i da, odlučila sam da zadržim ovu trudnoću, koju nisam planirala, ali život je često nepredvidiv – poručila je Alis putem Instagrama.

– Donela sam odluku za koju osećam da je ispravna, jer ja upravljam svojim životom, ne zanima me tuđe mišljenje, a ko je trebao da me podrži, podržao me je. Hvala svima koji ste uz mene – dodala je Adaktarova.

U komentarima ispod ove objave mogli su se naći komentari podrške članova ove porodice, dok su drugi poručili rijaliti zvezdi da “dobro vodi računa o zdravlju”, “da se pazi” i da su “deca blagoslov”.

Preporučujemo