Nakon što se doznalo da glumac Brus Vilis vodi bitku s afazijom, te da zbog toga prekida svoju karijeru mnogi su bili neprijatno iznenađeni ,a sada je njegove fanove obradovala objava na društvenim mrežama na kojoj se vidi kako glumac sa svojom porodicom šeta po prirodi i kako izgleda sretno. Prošlo je više od sedam dana kako je glumčeva porodica objavila tužnu vijest kako Vilis gubi kognitivne sposobnosti, te se zbog toga povlači iz glume. Sada je njegova supruga, Ema Heming Vilis, na društvenim mrežama objavila prizore šetnje tokom vedrog proljetnog dana. Ona je podijelila seriju fotografija s izleta na kojem su ona i njen suprug sjedili na drvetu, uz opis: “Mama i tata u svom omiljenom staništu.”

Njihova kćerka Mejbel Rej (10) također se vidi na snimku koji prikazuje šumu, planine i jezero, a mediji su prenijeli da su sada svi u porodicu usredsređeni na sve sretne trenutke koje mogu da podijele sa slavnim glumcem, a Ema se posebno zahvalila Brusu na kćerkama koje je dobila sa njim. Dodala je i da njegova porodica čini sve šo je moguće da mu pomogne, te se okupila oko njega da bi Brusu pomogli da se nosi sa onime što mu tek dolazi

Podsjećanja radi, Vilisova porodica, uključujući njegovu suprugu Emu, bivšu suprugu Demi Mur i pet kćeri Rumer, Skaut, Talula, Mejbel Rej i Evelin, prošle nedjelje objavila je zajedničko saopštenje putem Instagrama u kojem se navodi da holivudska zvijezda ima velike zdravstvene probleme te da mu je dijagnosticirana afazija, a to loše utiče na njegove kognitivne sposobnosti. Afazija je stanje koje utiče na vašu sposobnost komuniciranja koje može da utiče na vaš govor, kao i na način na koji pišete i razumijete govorni i pisani jezik. Stanje se može pojaviti nakon povrede glave ili moždanog udara, ili može biti prethodnica tumoru na mozgu ili Alchajmerovoj bolesti.

Preporučeno