Nekadašnja članica muzičke grupe Models, Ivana Berendika započela je novo poglavlje u svom životu 2005. godine. Ipak, Ivana je bila veoma uspešna i poznata na našim prostorima kao manekenka i pevačica, ali je 1999. godine odlučila da napusti „manekensku“ grupu i sa zadovoljstvom prihvatila ponudu da radi u inostranstvu.

 

Pored svog rada, učestvovala je na studijama arhitekture i dizajna u Njujorku, koje još uvek uspešno završava. Ivana Berendika je postigla uspehe u raznim oblastima i očigledno je spremna da se bajke dešavaju na emotivnom nivou. Sve se obistinilo kada je upoznala Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača Gugla, za kojeg se udala 2005. godine.

“Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim”, govorila je svojevremeno Ivana Berendika za medije o svom dve decenije starijem suprugu.

Preporučujemo