Maja Božović tvrdi da su je doktori privatne klinike “Atlas” uništili, uružili i da je otišla da se uljepšava. Dali su joj lijek koji se nije koristio u lijekovima protiv starenja i bio je predoziran

 

Išla sam na botoks i doktor me unakazio! Mjesecima se nisam mogla nasmiješiti, mišići na licu su mi bili ukočeni, prva tri mjeseca izgledala sam užasno, svi su mislili da sam namrštena cijelo vrijeme! Sve do sada, skoro pet mjeseci nakon operacije, kada se nasmijem, moji zubi se konačno vide. Želim tužiti kliniku jer su mi mjesecima uništavali život!

 

Ispričala je da je 23. kolovoza prošle godine otišla u privatnu kliniku “Atlas” kako bi joj ubrizgali botoks u čelo, obrve i sljepoočnice. Tvrdi da su je ondje uništili jer su joj dali više botoksa nego što je bilo potrebno, i to onaj koji nije bio predviđen za estetsku operaciju, zbog čega su joj otkazali mišići lica.

 

– Čekala sam 45 minuta prije nego što me je primio doktor Lazar Pajović, kod kojeg nisam imala zakazano. Čim sam sjela, počeo je stavljati botoks i ubrizgao mi ga protiv moje volje u područje jagodičnih kostiju – ispod očiju.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

Oglasi - Advertisement