Svi oni koji prate rijaliti programe na ovim našim prostorima, posebno u Srbiji, je poznato da su kroz razne formate rijalitija prošli mnogi učesnici, različitih karaktera i ljudskih profila, a neki od njih su postali i pravim zvijezdama. Najčešće su učesnici u rijalitijima neke zvijezde estrade na zalasku karijere, ali i neki likovi koji su zbog raznih stvari interesantni gledaocima ali i medijima. Nekima su rijaliti pomogli da ožive svoje karijere, a drugima da se za njih čuje i da se proslave. Tako je bilo dosta pjevača u rijalitijima, kao što je Zorica Marković, Lepi Mića, Era Ojdanić, Lepa Lukić, Bebi Dol, ali je bilo i dosta anonimusa koji su napravili veliki uspjeh.

Najbolji primjer za to je pobjednica Zadruge u jednoj od sezona, a radi se o majci pjevačice Kije Kockar, koja je obična domaćica, a koja je ipak na kraju odnijela veliku novčanu nagradu. Mnogi su pored Zadruge zadnjih godina pratili i rijalti Parovi, koji je bio malo manje popularan od Zadruge, ali i u tom rijalitiju smo imali neke veoma interesantne likove, kao što je Gastoz, Ivan Marinković, Maca Diskrecija, ali i Zmaj od Šipova, kojeg su mnogi simpatisali zbog njegovog primitivnog načina ponašanja i stalne vike i galame

On se ovih dana pojavio u Beogradu, a razlog je taj da mu zdravstveno stanje nije najbolje, a to je rekao i novinarima: “Dobio sam neki bronhitis, upalu pluća i neku astmu, a sad me boli naročito lijevi bubreg, nisam nikako dobar. Treba da vidim da me hitno upute na VMA, ovdje su ljekari bolji, da me ne upropaste u Banjaluci. Boli me lijeva strana, krenuo sam svojim autom, ali na pola puta sam zaustavio i ostavio ga i nastavio autobusom, boli me, nisam mogao da vozim”, bio je iskren Znaj od Šipova.

 

 

Preporučujemo