Kada su svadbe i vjenčanja ili neke slave na ovim našin balkanskim prostorima u pitanju, onda je opšte poznato da je nekako tradicija da se u mniogim dijelovima Balkana, posebno u Srbiji sve to odradi na ”nivou” posebno kada su ruralni dijelovi u pitanju. Te često te svadbe budu pod nekoliko šatora, sa nekoliko muzika, sa gomilom pića i hrane na stolu i sa stotinama i stotinama gostiju i zvanica, samo da se komšiluku pokaže koj je jači, ko je imućniji i ko sve sebi može da priušti ovakvo nešto. I ovakve svadbe se planiraju mjesecima i godinama, i naravno da uvijek može da krene nešto neplanirano, i po lošemu, ali veoma često na svadbama možemo da vidimo samo zabavne i komične stvari, posebno među gostima

Tako je na društvenim mrežama se pojavio urnebesni snimak jednoga slavlja pod šatorima, a naslov videa je “kad se zamisliš, a žena te vrati u stvarnost”. Jedna gospođa na slavlju je odlučila da malo sa svojim telefonom snimi atmosferu ispod šatora, ali snimajući je primijetila da je njen muž negdje malo odlutao sa mislima, pa ga je ona sa samo jednim svojim potezom vratila u javu.

Naime, kada je pjevačica bila prišla stolu za kojim je sjedio njen muž, ovaj uopšte nije obraćao pažnju na sve to, pa ga je njegova supruga tresnula po ruci, kao znag da bi trebao da počne da se veseli i da ispoštuje muziku, što je on i napravio te je u sekundi počeo da igra i da se veseli. Ali ovaj m,uškarac nije ni slutio da ga se snima, te da će ovaj njegov snimak reakcije da postane pravi hit na društvenim mrežama, te da je nasmijao mnoge koji su pogledali ovaj snimak. A na fotografiji su samo neki od komentara na snimak.

 

 

Preporučeno