Nakon što je se borila svim snagama sa Hočkinovim limfomom Aleksandra Lukić iz Iriga je nažalost preminula. Facebook stranica po nazivu Irig je moj grad, navela je da je heroina vodila iscrpljujuću borbu sa opakom bolesti i nažalost preminula.

 

“Dragi naši, sa velikom tugom u srcu obavještavamo sve pratioce i sugrađane, da je naša prijateljica ali prije svega velika heroina nažalost izgubila bitku sa opakom bolešću. Ovim putem isto tako, voljeli bismo se svima zahvaliti koji s ubili tu kada je bilo potrebno i pokazali veliko srce kod prikupljanja sredstava za Aleksandrino liječenje. Naša Aleksandra uz podršku dobrih ljudi je osjetila da nije sama i time smo barem malo olakšali bol koju je osjećala svakoga dana. Svima vama veliko hvala.. Draga naša, počivaj u miru, napokon bez boli”.

Dijagnoza joj je ustanovljena prije 2 godine i odlučila je da liječenje započne u Sremskoj Kamenici. Nakon dvije godine borbe i velikim naporima doktora nažalost rezultata nije bilo. Više o ovoj temi možete pročitati OVDJE

Preporučujemo