Svi pjevači definitivno žele isto, a to je da im se dogodi “samo jedna pjesma” koja će im otvoriti vrata glazbene scene od koje će živjeti gotovo cijeli život. Bobana Rajovića prije nekoliko dana upitali bi li ponovno donirao 35.000 eura za pjesmu Usne boje vina, postao je hit i udvostručio donaciju, jer dobro zna da je pjesma danas svima poznata, iako Prošlo je skoro 15 godina otkako je ta pjesma objavljena.

 

 

Srce je moje violina pjesma je koja se Lepoj Lukić dogodila na početku karijere, a do danas ju je obradio veliki broj pjevača. Danas, kako kaže, može živjeti samo od autorskih prava i tri mirovine koje posjeduje. Državljanka, jedna od njega koji je godinama radio, i od posljednjeg muža, koji je inače bio kanadski državljanin. I dan danas živi sama s mačkom Tomicom i rijetko se pojavljuje u javnosti.

 

 

Gledatelji je ponekad mogu vidjeti u reality showovima, ali uglavnom zato što voli posjećivati ​​lokalne kockarnice u Srbiji. Mnogi zaista ne znaju kako je Lepa izgledala kao djevojčica, a vjerojatno je, sudeći po ovim slikama, bila dobra prilika za svakog neženju u to vrijeme, negdje sredinom 60-ih. Ipak, u javnosti su izašle fotografije s vjenčanja s prvim suprugom Tomom Lukićem. Lijepa Lukić u vjenčanici, što vi mislite o svemu ovome? Recite nam sve o tome u komentarima…

Oglasi - Advertisement