Vesna Radusinović je poznata srpska spisateljka koja je već dvije decenije u vezi sa Milomirom Marićem  voditeljem Hepi televizije. Milomir je u javnosti zapamćen po brojnim nebuloznim izjavama ali i po kontroverznim gostima koje dovodi u svoju emisiju a njegova televizija se posebno našla na udaru uz TV Pink nakon što je u Srbiji došlo do masakra u osnovnoj školi a sljedeći dan i u okolini Mladenovca jer se smatra da svojim sadržajem potiču nasilje.

Milomir i Vesna su se upoznali kada je ona imala samo 15 godina ali su se ponovo sreli nakon što se razvela od svog supruga i sa sinom preselila u Beograd. Sa Milomirom je tada radila na jednom zajedničkom projektu i varnice između njih su odmah sijevnule. Milomir i Vesnin sin se odlično slažu a par nikada nije stao pred matičara jer smatraju da komad papira ne bi ništa u njihovom odnosu promijenio nabolje.

Vesna je prije par godina izgubila majku i to je za nju bio jako veliki udarac od kojeg se još uvijek nije oporavila. Njena majka je bila i njen najveći životni oslonac i sa njom je mogla da razgovara o svemu što je tišti.

Vesna je sada na Instagramu napisala potresnu obajvu posvećenu svojoj preminuloj majci a ona je glasila kako je skuhala dvije kafe i zapalila dvije cigarete i sada može sa majkom sita da se ispriča, jer su prošle tačno dvije godine od kada je njena majka otišla na nebo. Ona je objavila i majčinu fotografiju i može se vidjeti da je upravo od nje naslijedila svoju ljepotu.

Preporučujemo