U Srbiji je jedan od najpoznatijih novinara i voditelja  svakako Milomir Marić koji je vlasnik Happy televizije i koji sa svojom emisijom Ćirilica te sa svojim gostima, veoma često podiže veliku prašinu u Srbiji i u regiji, a i on sam veoma često zna da izjavi zaista kontroverzne stvari. Kada je njegov privatni život u pitanju, poznato je da je on već skoro tri decenije u vezi sa poznatom spisateljicom Vesnom Radusinović, mada nikada nisu zvanično potvrdili svoju vezu jer smatraju da niti jedan papir ne može da ojača ono što njih dvoje sada imaju. Njih dvoje su se prvi puta upoznali kada je Vesna imala 15 godina, da bi dosta kasnije ponovo se sreli nakon što je ona, poslije razvoda se sa sinom doselila u Beograd

Njih dvoje su slučajno radili na jednom projektu zajedno, i tada se pojavila varnica između njih dvoje koja se pretvorila u ljubav i dugogodišnju vezu. Poznati su da se vole šaliti na svoj račun, zbog prepirki koje imaju kao i svaki par. Tako je Vesna jednom izjavila da ona ne vjeruje u kompromis već samo u slobodu i ljubav i istakla je da njena ljubav prema Mariću svakoga dana raste. Istakla je kako mrzi ljubomoru i scene koje ona izaziva, te da je Marićev kofer odavno spakovan, te da stoji u predsoblju, pa se našalila, da je zbog toga on uvijek na oprezu.

Vesna je inače jako aktivna na društvenim mrežama, pa je tako nedavno objavila fotografiju n kojoj se nalazi u zagrljaju drugoga muškarca, a u opisu slike je napisala:” Pogodite ko dolazi na večeru.”-  Naime pored nje na fotki je bio Bogoljub Karić koji je porodični prijatelj dugi niz godina, a mnogi su se zapitali da li Mariću smeta prsnost koju imaju Vesna i Karić.

 

Preporučujemo