Željko Mitrović je danas jedan od najbogatijih ljudi ne samo u Srbiji nego i u regionu a sve zahvaljujući izuzetnom osjećaju za bznis i zaradu koji ima. On je vlasnik Pink Media Group u čijem se sastavu nalazi i ružičasta televizija na kojoj se prikazuje najgledaniji rijliti ikada Zadruga koja mu donosi ogromne prihode.

Kada je u pitanju njengov privatni žiovt poznato je da je Željko bio u braku sa pjevačicom Sonjom Mitrović Hani sa kojom je dobio sina i kćerku a već dvije decenije je u sretnom braku sa Milicom za koju kaže da je njegova desna ruka u poslu i sa kojom ima dvije kćerke.

Najpoznatija od sve njegove djece je Kristina koja je bila u vezi sa bogatim ukrajiskim biznismenom Ilijom i njih dvoje su živjeli jako luksuzno i stalno su objavljivali fotke sa luksuznih putovanja i iz ekskluzivnih restorana a Mitrovićka se često hvalila i skupocjenim poklonima koje je dobijala od njega. Međutim prije par mjeseci njih dvoje su prekinuli što je bilo jasno nakon što su sa svojih naloga na društvenim mrežama izbrisali zajedničke fotke.

Prije Ilije Kristina je bila zaljubljena u Igora Lazarevića koji je u to vrijeme bio finalista u Pinkovim zvezdicama i njih dvoje su bili baš zaljubljeni. Svoju vezu nisu kruili i njihove zajedničke fotke na društvenim mrežama su imale veliki broj lajkova a nakon godinu dana veze su prekinuli. Igor je tada rekao za medije da su on i Kristina prekinuli dok se ona nije oglašavala u javosti i brzo je zamijenila Igora Ilijom.

Oglasi - Advertisement