U nastavku današnjeg teksta govorićemo o pjevačici koja se nalazi u top 10 za najbolje pjevače današnjice i koja je dobro poznata javnosti. Ipak, reč je o Goci Tržan, čija je karijera na zavidnom nivou, a svaka pesma i album publika pokupi i za kratko vreme postane pravi hit.

Postoji mlada osoba koja može učiti od mladih ljudi i može im biti jasan uzor. Tako se nedavno dogodilo u rijalitiju Zadruga, gde je njen bivši suprug Ivan govorio o problemima njihove ćerke, koja ga je uništila jer je bio u drugom rijalitiju, rađajući jednu od učesnica, dobio dete. Ipak, njihova ćerka Rumba je danas već velika devojčica, a ove jeseni će takođe biti srednjoškolka, tako da je to veliki trenutak za samu Lenu i pevačicu.

Međutim, na iznenađenje mnogih, Lena je nije poslala u privatnu teretanu, kao što to obično rade slavna djeca. “Ne znam čime je zaslužila povlastice, pošto i ja živim bez njih” – decidno je poručila Goca i navela da se izbor škole koji je napravila ćerka Goce Tržan vodio najpre logikom.

Preporučujemo