Mada bi vjenčanje trebalo da bude najljepši trenutak u vezi jednoga para, ipak za neke je to iskustvo i poprilično stresno i traumatično. Tako je i ovo vjenčanje krenulo savršeno. Mlada je stajala pred svojim izabranikom  u bijeloj haljini koju je dugo birala, frizura je bila savršena, šminka fina, osmijeh joj je bio na licu dok je za ruke držala ljubav svoga života spremna da pred sveštenikom postane njegova supruga. Holi, koja se na TikToku predstavlja kao hollinator1424, u videu je opisala ono što je uslijedilo, a nije bilo dio plana.

Pomalo blaženi osmijeh nestao joj je s lica, a nadvila se neka strepnja: ” U nekoliko sekundi stvari su se pogoršale. Počela sam da se osjećam loše i pokušavala sam da dam znak svom vjereniku. Trudio se shvatiti šta mu signaliziram, no pomislio je da se šalim” – prisjetila se.

Sveštenik je držao svoj govor kada je mlada preblijedila, te se malo ljuljala, a onda se odmakla i počela da povraća, ali tragediji tu nije bio kraj: ”Nećak mi se pokakio na haljinu” – dodala je pa ispričala zašto joj je pozlilo: ”Bila sam jako dehidrirana i nisam ništa jela taj dan. Vjenčali smo se na Floridi, a dan je bio zbilja vruć i vlažan” – rekla je. Dodala je kako inače ima problema sa niskim pritiskom i sa nedostatkom gvožđa u krvi, te da se i prije znala onesvijestiti i kako joj je sve to stvorilo osjećaj nesigurnosti

I taman kad su se ljudi udubili u njenu priču, priznala je kako se to što gledaju u videu nije dogodilo na službenom vjenčanju, već improviziranom hrišćanskom. Ranije toga dana je obavljeno službeno vjenčanje u opštini, a kasnije su imali i zabavu u obližnjoj vinariji. Dok su čekali da hrana stigne, mladenci su prošetali dvorištem te su shvatili da je to idealno mjesto za malu hrišćansku ceremoniju, a onda se desilo sve ovo sa početka priče.

 

 

 

Preporučeno