Rijaliti Zadruga je najgledaniji TV program ne samo u Srbiji nego i u regiji i milioni ljudi prate i dan i noć šta se dešava na imanju u Šimanovcima da im slučajno ne bi pormakao neki skandal kojim ovaj program obiluje.

 

Zadruga se emituje već šestu godinu i skoro u svakoj sezoni se raspao bar jedan brak zbog preljube koja je počinjena u Beloj kući pred kamerama i to bez imalo ustezanja. Vere a u ovoj sezoni je Zvezdan Slavnić sin poznatog košarkaša Moke svoju nevjizanu suprugu Anu ostavio zbog 20 godina mla đre đre đre đre.

 

 

Ipak mora se priznati da je najveći zavodnik u rijalitiju Filip Car koji je u petoj sezoni zaveo Dalilu Dragojević i stupio sa njom u vezu pred očima njenog muža Dejana. Nikolić koja je do ulaska na imanje u Šimanovicima bila Dejanova djevojka.

 

 

Njih dvoje su bili u vezi sve dok u Zadrugu nije usla Maja Marinković koja je Filipova bivša ljubav i on je počeo odmah da se mota oko nje. svijeta. Naime voditelj Darko je pokazao ukućanima da je Majin bivši Bilal Brajlović objavio na svom Instagramu sliku Filipa Cara i napisao Okreće se kolo sreće.

Preporučujemo