Seksi hrvatska navijačica Ivana Knorr u središtu je pozornosti na Svjetskom prvenstvu u Katli. Oduvijek je bila u središtu pozornosti ponajviše zbog svog izgleda kojem, čini se, nitko ne može odoljeti, no ovoga puta razlog je sasvim drugačiji.

 

Argentinski novinari pitali su Ivanu što misli da će se dogoditi u večerašnjoj utakmici, a mnoge je iznenadilo kada je navijačica odgovorila na engleskom.

 

Ivana Knol otkrila je svoje prognoze za tu utakmicu, na prilično nespretnom engleskom, prije nego što je podsjetila kako je njezina reprezentacija pobijedila Argentinu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. – također u svom Izgovoru verzije na stranom jeziku vješto.

 

@futbolecua

#ivanaknoll #knoll #croacia #croacia🇭🇷 #ecuador🇪🇨 #ecuador #viraaalllllll #foryou #foryoupage❤️❤️ #knoll❤️

♬ sonido original – Fútbol Ec®️

 

Mnogi je ne razumiju, a mnogi Hrvati je osuđuju na društvenim mrežama, čak govore kako ih je sada sram jer su iste nacionalnosti kao i ona.

 

“Sramim se što sam iz Hrvatske”, “Bježanje je to”, “Može li netko prevesti?”, komentirali su na TikToku. Osim Ivane Knol, u spotu se pojavljuje i netko tko se tijekom intervjua fotografirao s poznatim obožavateljem koji je rekao: “I ja sam iz Hrvatske”.

Preporučujemo