Mnogo je dugogodišnjih parova u javnosti u Srbiji, a jedan od njih su glumci Volkin Jetković i Sloboda Mikalpović, koje mnogi smatraju i najlepšim bračnim partnerima. Kao osoba sa idealnim brakom, Vojim se pre Slobode oženio poznatom srpskom voditeljkom, ali je sreću i ljubav svog života pronašao samo u krugu kolega.

Imaju i djecu, povezaniji su s njima, djeca su centar njihovog svijeta i pronalaze način da izbalansiraju porodični život i posao. Ono što je manje poznato jeste da je Marta, ćerka Vokingovog mlađeg brata Biojana, takođe krenula stopama svog ujaka koji je završila Akademiju dramskih umetnosti, ali se odlučila ne za glumu, već za produkciju i upravljanje. Sada je Marta odrasla djevojka i njen ujak su veoma bliski. Vojin je povezan i sa Slobodom, dosta se druže i druže na društvenim mrežama.

 

Sada se pojavila i fotografija na društvenim mrežama kada je Marta bila još mala djevojčica u društvu svog strica Vojina i svi se slažu da jako liče. I Sloboda ovu fotku čini se nije prije vidjela jer je ostavila komentar i emotikone srca. Fotku je objavio upravo Vojin koji je i na ovaj način želio pokazati koliko je ponosan na svoju bratanicu.

Preporučujemo