Snežana Đurišić desetljećima je jedna od najboljih srpskih pjevačica narodne glazbe, a cijenjena je ne samo među obožavateljima, već i među kolegama, što se vidi iu Zvezdama Granda, najpopularnijem glazbenom natjecanju u regiji, gdje je preko godine članica je žirija.

 

 

Njezino se mišljenje jako uvažava, svi se slažu da su njezini savjeti vrlo dragocjeni za mlade natjecatelje, a njezine pjesme teške za pjevanje. Što se tiče privatnog života, Snežana je imala vezu s poznatim beogradskim ginekologom Vanjom Miloševićem, veza između njih dvoje bila je neizvjesna, više su se puta javno grdili, ali su i dalje živjeli zajedno.

 

Snežana je bila u braku sa suprugom Slobodanom Gvozdenovićem 36 godina do njegove smrti, a njihov brak je u javnosti važio za jedan od najstabilnijih. Manje je poznato da je pjevačica kada se udala za Slobodana uzela i njegovo prezime, pa se u svim dokumentima preziva Gvozdenović umjesto Đurišić. Objasnila je da se ne želi razlikovati od ostatka obitelji pa je uzela prezime Slobodan, no tada je već bila poznata na estradi, a publika ju je znala kao Snežanu Đurišić, a zna i danas danas.

 

 

Nakon iznenadne suprugove smrti, pjevačici je trebalo dosta vremena da se vrati normalnom životu. U jednom intervjuu ispričala je da ju je on dovezao u show i dugo buljio u nju nakon izlaska iz auta, a večer prije joj je rekao da će on ići prvi jer je stariji ako sve bude išlo po planu. nego bi ona i on umro.Trebala bi nastaviti pjevati. Pjevačica je rekla da su joj tada najveća pomoć bila djeca koja su joj davala snagu da nastavi živjeti bez njega.

Oglasi - Advertisement