Suzana Jovanović i Saša Popović važe za jedan od najskladnijih parova naše domaće javne scene i zajedno su već desetljećima. Suzanne je jedina žena koja je uspjela osvojiti srce mađioničara, a danas pišemo o nečem sasvim drugom. Ipak, riječ je o tome da pjevačičin bivši svekar baš i nije imao što lijepo reći o njoj, a nije je puštao.

 

 

Dok njen prvi brak nije završio najbolje, pjevačica ima sina Danijela koji joj je najvrijedniji u životu. Kao što smo rekli na početku, njen brak sa Sašom je skladan dugi niz godina, ali prošlost se ponekad vrati i ne možemo je se baš riješiti, pokazuje naša današnja priča o pjevačici. Odnosno, njezin bivši svekar Žile Zdravković, otac njezinog bivšeg supruga Rade Zdravkovića, davno je priznao svoju ispovijest o bivšoj snahi.

 

 

Tada je rekao: “Moj sin i ona su se sreli u baru kad su glumili i sve je bilo na brzinu. Neposredno prije nje, Ladd je imao divnu djevojku, jako lijepu, jako finu, iz obitelji Great. Maler se posvađao upravo oko toga vrijeme i Suza je samo dojurila.U roku od petnaest dana su se vjenčali.Bila je super dok nije počela živjeti s nama nekih 15 dana,na Nakon toga..sve.Bila je ljubomorna i na svoje ruke.Nikad se nisu svađali ispred nas, ali njihov odnos se nije mogao sakriti.

 

Često su spavali u odvojenim sobama. Kad je dobro raspoložena priča s nama, kad nije ponaša se kao da ne postojimo. Nikada ne kuha za Radtu, samo oni jesti u baru. Za vjenčanje sam prodao traktor i kasnije nisam vidio ni kune od tog vjenčanja”, rekao je. Ostatak teksta pročitajte ovdje.

Oglasi - Advertisement